Kosár 0 Ft

Nincsenek termékek a kosarában.

Fizetési lehetőségek

Áruházunkat próbáltuk úgy alakítani, hogy Vásárlóink számára a legkényelmesebbé tudjuk tenni a nálunk eltöltött időt. Illeve fontos szempontnak tartottuk, hogy a vásárlás folyamata a lehető legegyszerűbb legyen. Így ezt a fizetési lehetőségek kialakítása során is figyelembe vettük.

  1. Utánvét (átvételkor történő készpénzes fizetés):
  • igénybe vehető személyes átvételkor, 2017.01.03.-tól a 1097 Budapest, Könyves Kálmán krt. 12-14.. szám alatti Lurdy Házban található földszinti jegyirodában. Az üzletben csak készpénzes fizetési mód lehetséges.
  • futárszolgálatos kiszállítás esetén, amennyiben a rendelés - szállítás költség nélküli végösszege- meghaladja az 1270 Ft-ot (1270 Ft alatti, szállítási költség nélküli végösszeg esetén csak átutalás vagy bankkártyás fizetés esetén van lehetőség házhozszállításra)
  • a Pick Pack Pontokon lehetőség van készpénzes fizetésre.
  1. Előzetes banki átutalás:
  • a fizetendő végösszeg K&H Banknál vezetett 10400195-50526874-69841009 számú bankszámlánkra történő beérkezése után áll módunkban a csomagot kiszállítani.
  1. Bankkártyás fizetés:
  • webáruházunk automatikusan átirányít a CIB Bank felületére, ahol a bankkártya adatok megadásával biztonságosan vásárolhatsz. Csomagod a fizetendő összeg beérkezését követően tudjuk kiszállítani, mely ebben az esetben 3-4 munkanapot is igénybe vehet a szállítási időn (átlagosan 2 munkanap) felül,
  • a Pick Pack Pontokon személyesen bankkártyával is fizethetsz,
  • a FoxPost csomag automatáinál csak bankkártyás fizetésre van lehetőség.

Felhívjuk figyelmed, hogy amennyiben rendelésed - szállítási költség nélküli végösszege nem haladja meg az 1270 Ft-ot, rendelésed kizárólag  - a szállítási költséget is tartalmazó - előre utalással vagy bankkártyás fizetés esetén tudjuk teljesíteni. A megrendelt és át nem vett csomagok szállítási költségét a megrendelőre terheljük!